طبخ گوشت گوساله به سبک شرقیها
این طرز تهیه گوشت گوساله و نخود فرنگی نمونه کاملی از تفت سریع غذا به سبک شرقی است که تهیه غذایی ترد , خوشمزه و خوشرنگ را آموزش می دهد .
مواد لازم :
- گوشت مغز ران گوساله برش استیکی : ۴۵۰ گرم
- روغن آفتاب گردان : ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز : ۱ عدد
- سیر : ۲ حبه
- نخود تازه یا منجمد : ۱۵۰ گرم
- سس لوبیا سیاه : ۱۶۰ گرم
- برگ کلم چینی رشته ای خرد شده : ۱۵۰ گرم
۱. با یک کارد تیز , چربی اضافی گوشت را بگیرید , آن را به رشته های باریک خرد نمایید .
۲. روغن آفتاب گردان را در یک وک بزرگ از قبل گرم شده , داغ نمایید .
۳. گوشت را داخل روغن ریخته و ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید .
۴. به کمک یک چاقوی تیز , پیاز را پوست نموده و حلقه نمایید . سیر را در هاون بکوبید .
۵. پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید .
۶. سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید .
۷. مواد درون وک را به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملا نرم شوند .
۸. گوشت گوساله و نخود فرنگی آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود . این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملا در هم پیچیده است .
نظر کاربران
بنظر شما این عکس مربوط به این غذاست!!!!
آفرین...
اینو میگن ارزش نهادن به مخاطب....