میگوی فوری با خیار
میگوی تفت داده شده یک غذای فوری و خوشمزه که در آن میگو و خیار را همراه ساقه لیمو , فلفل و زنجبیل خیلی سریع تفت می دهند .
مواد لازم :
- خیار : نصف
- روغن آفتاب گردان : ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات ۴ سانتی متری خرد شده : ۶ عدد
- ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : ۱ عدد
- سیر خرد شده : ۱ حبه
- فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
- قارچ صدفی : ۱۲۵ گرم
- ریشه زنجبیل خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
- میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : ۳۵۰ گرم
- آرد ذرت : ۲ قاشق چای خوری
- آب : ۲ قاشق غذاخوری
- ۱سویا سس غلیظ : ۱ قاشق غذاخوری
- سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
- برنج پخته جهت سرو : مقداری
طرز تهیه :
۱. خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود ۵ میلی متر در ۴ سانتی متر ببرید .
۲. روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .
۳. پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید .
۴ . میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .
۵. آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .
۶. مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .
توصیه سر آشپز:
قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .
ارسال نظر