عصرانه بهاری با «کیک قهوه فنجانی»
حال که روزها کم کم دارند بلند می شوند باید به فکر خوردن عصرانه های متنوع باشیم. من که خودم عاشق قهوه و نسکافه هستم، ترجیح دادم طرز تهیه کیکی با طعم قهوه را به شما آموزش دهم.
مواد لازم:
- آرد : 175 گرم
- کره: 115 گرم
- شکر : 175 گرم
- تخم مرغ : 3 عدد
- قهوه اسپرسو : 5 میلی گرم
- گردوی خشک شده: 75 گرم
مواد لازم برای شربت :
- قهوه اسپرسوی داغ : ۳۰ میلی گرم
- شکر ۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه کیک :
- خامه 100 گرم
- شکلات شیری ذوب : 50 گرم
- گردوی دو نیم شده : 12 عدد
طرز تهیه :
۱- فر را از قبل روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید.
۲- به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند. قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید و به محض این که کیک ها را از فر بیرون آوردید، چند قسمت از کیک ها را سوراخ کنید و شربت را درون آن ها بریزید و بگذارید سرد شوند.
۳- برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند. سپس مواد به دست آمده را روی کیک بمالید و روی آند ها را با گردو تزیین نمایید.
ارسال نظر