سالاد میگو مخصوص روزهای گرم
سالاد میگو کم ادویه خوراک خنکی برای روزهای گرم , محسوب می شود . سالاد میگو را به همراه چیپس ترد یا در لقمه های ساندویچی نان ذرت سرو نمایید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد میگو :
- پیاز قرمز خرد شده : ۱/۴
- فلفل چیلی سبز تازه دانه گرفته و خرد شده : نصف
- آب لیمو ترش تازه : یک عدد
- گشنیز تازه : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون خالص بودار : ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت تازه میگو : ۳۰۰ گرم
- برگ ریز و تازه کاهو جهت سرو : مقداری
مواد لازم جهت تزیین :
- آواکادو : 1 عدد
- آب لیمو : مقداری
- گوجه فرنگی رسیده : 2 عدد
- تربچه : 4 عدد
۱. پیاز را با فلفل , آب لیمو , گشنیز تازه , و روغن زیتون مخلوط نمایید . گوشت میگو را به این مواد اضافه نموده و به آرامی مخلوط نمایید .
۲. جهت تزیین غذا , آواکادو را به دو نیم نموده و با چاقو هسته آن را در بیاورید . با دقت پوست آن را جدا نموده و گوشت میوه را ورقه نمایید . جهت جلوگیری از تغییر رنگ آواکادو , آن را به آب لیمو آغشته نمایید .
۳. گوجه فرنگی ها را نصف نمایید و دانه های آن را بگیرید . گوشت گوجه فرنگی را مکعبی خرد نموده و تربچه را نیز ورقه نمایید .
۴. مخلوط میگو ها را روی برگ های سالاد بچینید و با آواکادو , گوجه فرنگی و تربچه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد میگو :
جهت آماده نمودن ساندویچ برشته سالاد میگو یک رول بزرگ نان باگت را از وسط باز نموده و به دو نیم نمایید داخل آن را با سالاد میگو پر نمایید . روی آن را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید . قسمت باز نان را فر یا گریل قرار دهید تا پنیر به طور کامل آب شود . بر روی قسمت مسطح نیمه دیگر نان , مقداری سس مایونز بمالید و ساندویچ را ببندید . سپس ساندویچ را برش بزنید و با سس سالسا سرو نمایید .
ارسال نظر