آش رشته ایرانی به همراه آموزش تصویری
آش رشته یکی از غذاهای صد در صد ایرانی است که بی شک همه ی خانم های با سلیقه ایرانی طرز تهیه آن را بلدند. اما در این مطلب طرز تهیه مرحله به مرحله آن را همراه با تصویر به شما آموزش داده ایم که اگر نکته ریزی جا افتاده، از نظرتان پنهان نماند. با ما همراه باشید.
- عدس نصف کاسه ماست خوری
- لوبیا چیتی نصف کاسه ماست خوری
- روغن یک فنجان
- پیاز دو عدد
- نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- نعناع دو قاشق
- رشته آش ۴۰۰ گرم
- سبزی آش ۴ کاسه ماست خوری
- نخود نصفه کاسه
- کشک یک لیوان
- عصاره مرغ و گوشت یک بسته کوچک
- زعفران نوک قاشق چای خوری
مواد لازم :
نصف کاسه ماست خوری عدس، در صورت تمایل یک بسته کوچک عصاره مرغ و گوشت
دو قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده، برای تهیه نعناع داغ
یک هشتم قاشق چای خوری زعفران برای تزئین، یک عدد سیر
روش تهیه آش رشته :
1- لوبیا چیتی ونخود را حدود یک روز خیس می کنیم و آب خیس خورده را دور می ریزیم.
2- لوبیا و نخود خیس خورده، عدس، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را در یک قابلمه ریخته تا حدود 4 الی 6 ساعت بپزد.
3- سبزی آش را اضافه می کنیم تا حدود نیم ساعت بپزد.
4- پیاز خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم تا پیاز داغ با شعله زیاد سرخ و برشته شود. بعد از سرخ شدن، سریع پیاز داغ را در یک آبکش ریخته تا روغن آن جدا شود و پیاز داغ بدون روغن را در ماهیتابه برگردانده و آن را پهن می کنیم تا پیاز داغ خشک و برشته شود.
5- دو قاشق از روغن پیاز داغ را روی شعله گذاشته، داغ می کنیم و یک قاشق آرد به آن اضافه کرده هم می زنیم. سپس یک لیوان آب را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا یک محلول یکدستی از آرد و آب به دست آید.
۶- محلول آب و آرد را به آش اضافه کرده، هم می زنیم.
۷- رشته ها را خرد کرده، در آش می ریزیم. بعد از پختن و نرم شدن رشته ها، شعله را خاموش می کنیم. آش یک ساعت بماند تا لعاب بیاندازد. در این مدت آن را چند مرتبه هم می زنیم.
8- سیر خرد شده را در بقیه روغن پیاز داغ ریخته، آن را سرخ می کنیم و بعد روغن سیر داغ را جدا می کنیم و با آن نعناع داغ درست می کنیم.
۹- آش را در ظرف می کشیم و روی آن را با کشک، نعناع داغ، زعفران، سیر داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم.
نظر کاربران
ما که نفهمیدیم کجاش از عصاره ی گوشت ومرغ استفاده کردید ؟
نوشته در صورت تمایل
نوشته در صورت تمایل
ما آردش نمیریزیم، بهتره