۳۱۵۹۰۰
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

تخم مرغ جیبی، آب پز بدون پوست

تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست) از مجموعه دستورغذایی است که سایت ما دستور پخت آن را امروز برای شما آماده کرده است.

وب‌سایت آشپز باشی: تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست) از مجموعه دستورغذایی است که سایت ما دستور پخت آن را امروز برای شما آماده کرده است.

مواد لازم:

  • تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
  • نمک به میزان لازم
  • آب ۴ پیمانه

تخم مرغ جیبی، آب پز بدون پوست

تهیه ی این تخم مرغ های آب پز بسیار جالب و آسان تر از آن است که فکر می کنید.

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی تخم مرغ جیبی (آب پز بدون پوست):

از تخم مرغ های تازه و با کیفیت استفاده کنید.

طرز تهیه:

۱- در قابلمه ای بزرگ، آب را بجوشانید. حرارت را کم کنید تا آب قل بزند. به آن نوک انگشت نمک اضافه کنید.

۲- هر یک از تخم مرغ ها را ابتدا در ظرفی بشکنید و سپس در یک لحظه و با ملایمت در آب در حال قل زدن بریزید.

۳- حدود ۴ دقیقه طول می کشد تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند. البته سفتی تخم مرغ ها به سایز آن ها هم بستگی دارد.

۴- وقتی تخم مرغ ها پختند، آن ها را از آب خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. تکه های نامنظم تخم مرغ را از آن جدا کنید.

۵- آن ها را با تکه های نان تست، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج