طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی
آخر هفته ایتالیایی شوید و پاستایی پر از سبزیجات مختلف درست کنید. در این مطلب طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- پاستا ۳۰۰ گرم
- باقالی تازه ۲۰۰ گرم
- نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
- لوبیاسبز ۱۰۰ گرم
- کره تکه تکه شده ۵۰ گرم
- پیازچه خرد شده ۳ عدد
- جعفری ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
- خامه سفت ۲۰۰ میلی لیتر
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم
- آب ۴ لیتر
- نمک ۴ قاشق
۱- آب را در یک قابلمه بریزید و همه نمک را به ان اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس باقالی، نخود سبز و لوبیا سبز را به مدت ۵ دقیقه در آن بپزید. سپس به کمک کفگیر سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند. آب سبزیجات را دور نریزید.
۲- کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد پیازچه را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید سپس سبزیجات را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
۳- خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم ۵ دقیقه آن را تفت دهید و بپزید. به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته اید ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود سپس آبکش کنید.
۴- پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از ۴ دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و در صورت لزوم کمی اضافه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی مانده را روی آن بریزید.
نظر کاربران
ی عکس ازش میزاشتید بد نبود