شش انداز؛ غذا، دسر یا صبحانه؟
شش انداز یا شیش انداز غذا، دسر یا صبحانه ایست که در نقاط مختلف ایران به روشهای بسیار متفاوتی طبخ می شود.
مواد لازم:
- پیاز1 عدد متوسط
- کشمش 100 گرم
- خرما 200 گرم
- مغز گردو 150 گرم
- تخم مرغ 4 عدد متوسط
- شیره خرما 150 گرم
- روغن زیتون یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
۲.سپس خرما را از هسته جدا کرده و خرد کنید به همراه کشمش ومغز گردوی خرد شده به پیاز اضافه کرده ۲-۳ دقیقه تفت دهید.
۳.تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه زده و روی مواد بریزد حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ببندد . سپس یک طرف را روی طرف دیگر برگردانید . و شش انداز را زیر و رو کنید تا کامل بپزد .
۴.پس از پخت تخم مرغ شیره را آرام آرام اضافه کرده وحدود ۴ الی ۵ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم تا شیره جذب مواد شود . و سرو نمایید.
ارسال نظر