استحکام استخوان ها با «آبگوشت قنبید»
کلم قمری منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب استحکام بدن وساخت غضروف و استخوان میشود. برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.
مواد لازم
- ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند استخوان دار
- ۱۵۰ گرم نخود خام
- یک بوته سیر
- یک عدد پیاز
- یک ق غ زعفران آب کرده
- نمک به میزان لازم
- آب نارنج یا لیمو عمانی در صورت تمایل
- کلم قمری ۲ عدد متوسط
طرز تهیه:
1. گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و با پیاز، کمی روی حرارت ملایم تفت دهید.
2. سیر و نخود را به همراه 6 تا 8 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب بپزد تا گوشت کاملا نرم شود.
3. در انتها با زعفران دم کرده و نمک غذا را مزهدار کنید. در صورت تمایل از لیمو عمانی یا آب نارنج میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.
* متخصص طب سنتی
ارسال نظر