لیته انبه با تمبرهندی و رب انار
انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید میتوانید آن را نگینی یا حبهای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید....
برترین ها:
مواد لازم:
- انبه رسیده زرد: ۴ عدد، بزرگ
- شكر قهوهای: ۳ قاشق غذاخوری
- تمبرهندی: ۲۰۰ گرم
- رب انار: ۲۵۰ گرم
- سركه سفید: ۲ پیمانه
- رازیانه باریان: یك قاشق غذاخوری
- زنیان از خانواده رازیانه: یك قاشق مرباخوری
- زیره سبز: یك قاشق مرباخوری
- دارفلفل: ۲ عدد
- نمك: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱ - انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید میتوانید آن را نگینی یا حبهای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید.
۲ - انبههای خردشده را داخل قابلمه بریزید و شكر قهوهای را هم به آن اضافه كنید.
۳ - از یك ساعت قبل تمبرهندی را با سركه سفید خیس كنید و دستانتان را بشویید. بعد حسابی تمبرهندی و سركه سفید را چنگ بزنید تا به خورد هم روند. بعد از یك ساعت این تركیب را از صافی رد كنید و روی انبهها بریزید.
۴ - تركیب را روی حرارت كم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در حال جوشیدن هم بزنید.
۵ - در این مرحله رب انار را اضافه كنید و هم بزنید تا با بقیه مواد تركیب شود.
۶ - سپس رازیانه، زنیان، زیره و دارفلفل را همگی به شكل نیمكوب شده به همراه نمك اضافه كنید.
۷ - اجازه بدهید این ادویهها همراه تركیب فوق ۲ دقیقه بجوشد این زمان نباید بیشتر شود چون باعث تلخ شدن لیته میشود.
۸ - حالا وقت خاموش كردن حرارت است اجازه دهید لیته خنك شود. در ضمن این لیته نه باید خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.
نکته:
شكر قهوهای كه اتفاقا شكری طعمدهنده محسوب میشود معمولا در سوپرماركتهای بزرگ و فروشگاههای معتبر در دسترس است به خصوص اینكه انواع چینی آن هم به بازار آمده! اگر نتوانستید شكر قهوهای پیدا كنید میتوانید به عنوان جایگزین از شكر معمولی استفاده كنید.
پ
ارسال نظر