لیته انبه با تمبرهندی و رب انار
انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید میتوانید آن را نگینی یا حبهای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید....
برترین ها:
مواد لازم:
- انبه رسیده زرد: ۴ عدد، بزرگ
- شكر قهوهای: ۳ قاشق غذاخوری
- تمبرهندی: ۲۰۰ گرم
- رب انار: ۲۵۰ گرم
- سركه سفید: ۲ پیمانه
- رازیانه باریان: یك قاشق غذاخوری
- زنیان از خانواده رازیانه: یك قاشق مرباخوری
- زیره سبز: یك قاشق مرباخوری
- دارفلفل: ۲ عدد
- نمك: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱ - انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید میتوانید آن را نگینی یا حبهای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید.
۲ - انبههای خردشده را داخل قابلمه بریزید و شكر قهوهای را هم به آن اضافه كنید.
۳ - از یك ساعت قبل تمبرهندی را با سركه سفید خیس كنید و دستانتان را بشویید. بعد حسابی تمبرهندی و سركه سفید را چنگ بزنید تا به خورد هم روند. بعد از یك ساعت این تركیب را از صافی رد كنید و روی انبهها بریزید.
۴ - تركیب را روی حرارت كم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در حال جوشیدن هم بزنید.
۵ - در این مرحله رب انار را اضافه كنید و هم بزنید تا با بقیه مواد تركیب شود.
۶ - سپس رازیانه، زنیان، زیره و دارفلفل را همگی به شكل نیمكوب شده به همراه نمك اضافه كنید.
۷ - اجازه بدهید این ادویهها همراه تركیب فوق ۲ دقیقه بجوشد این زمان نباید بیشتر شود چون باعث تلخ شدن لیته میشود.
۸ - حالا وقت خاموش كردن حرارت است اجازه دهید لیته خنك شود. در ضمن این لیته نه باید خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.
نکته:
شكر قهوهای كه اتفاقا شكری طعمدهنده محسوب میشود معمولا در سوپرماركتهای بزرگ و فروشگاههای معتبر در دسترس است به خصوص اینكه انواع چینی آن هم به بازار آمده! اگر نتوانستید شكر قهوهای پیدا كنید میتوانید به عنوان جایگزین از شكر معمولی استفاده كنید.
ارسال نظر