استیک با سس قارچ برای شکم پرستان
قارچ و گوشت همیشه ترکیب هایی عالی برای هم بوده اند و ما هم امروز می خواهیم با استفاده از این ترکیب دستور پخت استیک با سس قارچ را به شما آموزش دهیم. خوردن گوشت به صورت متعادل برای بدن بسیار مفید است.
مواد لازم برای استیک:
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۴۵۰ گرم گوشت استیک، برش داده شده
- اسپری پخت و یا مقداری روغن
مواد لازم برای سس قارچ:
- یک دوم فنجان پیاز خرد شده
- یک حبه سیر، خرد شده
- دو فنجان قارچ که نازک برش داده شده باشند
- یک فنجان آب گوشت کم نمک
- یک سوم فنجان سرکه سفید
- یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک
- یک دوم فنجان پیازچه خرد شده
۱. منقل یا کباب کن را گرم کنید.
۲. برای اینکه گوشت استیک را آماده کنید به دو طرف آن به صورت مساوی نمک و فلفل بزنید. استیک را روی سینی مخصوص کباب کردن که از قبل با اسپری پخت یا مقداری روغن چربش کردید قرار دهید. گوشت را از هر سمت به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که به مقدار دلخواهتان پخت بپزید. گوشت را از روی سینی بردارید و با فویل بپوشانید.
۳. برای آماده کردن سس، یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا حرارت دهید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. یک دوم فنجان سیر یا پیاز اضافه کنید، ۲ دقیقه بپزید. قارچ ها را اضافه کنید، ۴ دقیقه بپزید. آب گوشت، سرکه و بالزامیک را اضافه کنید. ترکیب را که حالا آب دارد به جوش بیاورید، حرارت را تا متوسط پایین بیاورید، و اجازه دهید بجوشد تا زمانی که به یک و یک چهارم فنجان برسد ( حدود ۶ دقیقه طول می کشد ). پیازچه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بپزید.
۴. استیک را با دقت برش داده و ورق ورق کنید سپس با سس قارچ سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای ۴ وعده می باشد، هر وعده شامل ۸۵ گرم گوشت و حدود یک سوم فنجان سس قارچ می شود.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
- کالری: ۲۰۳
- کالری از چربی: ۳۵ درصد
- چربی در یک وعده: ۸ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۳.۳ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۳.۲ گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۴ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۲۵.۴ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۶.۱ گرم
- فیبر در یک وعده: ۱.۲ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۴۳ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۱.۹ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۴۶۲ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۳۵ میلی گرم
ارسال نظر