خورش پرتقال بپزید و کیف کنید!
لازم نیست همه پرتقال های لکه دار داخل یخچال را به آب پرتقال تبدیل کنید و همراه با صبحانه بخورید. چند تا از آن ها را برای خورش پرتقال کنار بگذارید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲ عدد پرتقال بزرگ
- ۲ پیمانه آبپرتقال
- ۲ عدد پیاز
- ۲ ق س آرد
- ۱ عدد سینه مرغ
- ۵۰ گرم خلال پسته
- ۲ ق س شکر
- ۵۰ گرم کره
- ۲ ق س زعفران محلول در آب
- به میزان لازم نمک
طرز تهیه:
1. ابتدا پیازها را ریز خرد کنید. در یک قابلمه مناسب کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیازهای خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
2. مرغ را بهصورت تکههای کوچک خرد کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. زعفران محلول در آب را هم اضافه کنید.
3. حال باید آبپرتقال و شکر را داخل قابلمه بریزید و بهآرامی هم بزنید. آرد را در مقدار کمی آب سرد حل کنید. آن را هم به مواد اضافه کنید. کمی هم نمک بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مرغ کاملا بپزد.
4. پرتقالها را پوست بگیرید. پوست داخلی آنها را هم جدا کنید، سپس خردشان کنید. بعدازآنکه تکههای مرغ پخته شدند، تکههای پرتقال را اضافه کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد، سپس حرارت را خاموش کنید.
فوت و فن
اگر پرتقالها ترش بودند، میتوانید از شکر بیشتری استفاده کنید. مقدار شکر بسته به ذائقهتان دارد.
ارسال نظر