سالاد مرغ به ۴ روش
اول از همه پايه سالادتان را با آماده كردن يك كيلوگرم مرغ كباب يا بريان يا پخته و خرد شده، نصف فنجان مايونز، يك قاشق چايخوري نمك و نصف قاشق چايخوري فلفل آماده كنيد. حالا مي توانيد شروع كنيد
اگر اضافهوزن داريد يا ميخواهيد سالمتر غذا بخوريد، ميتوانيد يكي از وعدههاي غذاييتان را با سالاد جايگزين كنيد؛ سالادي كه بهعنوان وعده غذايي خورده ميشود بايد ويژگيهايي داشته باشد. يكي از اين ويژگيها اضافه كردن يك پروتئين به آن است تا غير از سبزيها، از گروه پروتئينها هم استفاده كرده باشيد. ميتوانيد تن ماهي روي سالادتان بريزيد اما مرغ هميشه طرفداران بيشتري دارد. براي اينكه سالاد مرغتان تكراري نشود، اين 4 روش را امتحان كنيد.
- سالاد شاهي و سيب سبز: ۲ فنجان شاهي و اسفناج را درشت خرد كنيد،۲ عدد سيب سبز را هم خرد كنيد و با پايه سالاد مخلوط كنيد. اسم اين سالاد خوشمزه و مفيد سالاد والدورف است.
- كاري و چتني: اين سالاد هندي پر از ادويه است. كافي است نصف قاشق چايخوري پودر كاري و همان مقدار آب ترشي انبه يا چتني را با پايه سالاد مخلوط كنيد و همراه كاهو يا اسفناج ميل كنيد.
- گوجه فرنگي و پياز قرمز: يك پياز قرمز درشت را ورقه ورقه كنيد و به همراه يك فنجان گوجه فرنگي مينياتوري با پايه سالاد مخلوط كنيد. اين تركيب را روي يك كاسه كاهو بريزيد و ميل كنيد.
- پستو: يكونيم فنجان ريحان تازه را ريز خرد كنيد. نصف فنجان بادامزميني را هم خرد كنيد. سپس ريحان و بادام زميني را به همراه روغن زيتون روي پايه سالاد بريزيد و با اسفناج يا كاهو ميل كنيد.
ارسال نظر