سوپ خامهای مرغ، با طعم خوش ترخون
ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :
- کره : ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد
- مرغ پخته ریز رشته شده : ۳۰۰ گرم
- عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر
- ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
- نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری
۱. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید .
۲ . رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .
۳. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .
۴. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .
۵. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .
۶. سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :
در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد . برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .
ارسال نظر