طرز تهیه لوبیا سبز با سس لوبیا سیاه
گوناگونی رنگ سبز در لوبیا سبز با سس لوبیا سیاه باعث می شود که به همان اندازه که خوش طعم است خوش رنگ و زیبا جلوه دهد.
مواد لازم :
- لوبیا سبز به قطعات درشت خرد شده : 225 گرم
- پیاز شالوت حلقه شده : 4 عدد
- قارچ شیتاک باریک ورقه شده : 100 گرم
- سیر کوبیده شده : 1 حبه
- کاهو پیچ رشته ای خرد شده : 1 عدد
- روغن فلفل چیلی : 1 قاشق چای خوری
- کره : 25 گرم
- سس لوبیا سیاه : 4 قاشق غذاخوری
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز , لوبیا سبز باریک , پیاز شالوت و قارچ را خرد نمایید , سیر را در هاون بکوبید و کاهو را رشته ای خرد نمایید .
۲. روغن فلفل چیلی و کره را در ماهیتابه وک بزرگی که از قبل گرم شده , حرارت دهید .
۳. لوبیا سبز , پیاز شالوت , سیر و قارچ را به ماهیتابه اضافه نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید .
۴. کاهوی رشته ای خرد شده را به محتویات ماهیتابه افزوده و تفت دهید تا برگ های آن نرم و پژمرده شوند .
۵. سس لوبیا سیاه را به مخلوط بیافزایید و آرام هم زده و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن نماید .
۶. خوراک لوبیا سبز تفت داده با سس لوبیا سیاه را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل نموده و بلافاصله سرو نمایید .
ارسال نظر