فسنجان را با مایکروفر درست کنید
خورش فسنجان با همه خوشمزگی که دارد یک ایراد کلی نیز به همراه دارد و آن زمان زیاد پخت است ولی پخت این خورش در مایکروفر هم کار را راحت کرده و هم زمان پخت را کمتر کرده است.
خورش فسنجان با همه خوشمزگی که دارد یک ایراد کلی نیز به همراه دارد و آن زمان زیاد پخت است ولی پخت این خورش در مایکروفر هم کار را راحت کرده و هم زمان پخت را کمتر کرده است.
- ۲۵۰ گرم مغز گردو آسیاب شده
- ۶۰۰ گرم مرغ
- ۵/۳ـ۳ لیوان (۷۰۰ـ۶۰۰ میلی لیتر) آب
- ۵ـ۴ قاشق غذاخوری شکر
- ۵ قاشق غذاخوری رب انار
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
- به میزان لازم نمک و زعفران
۱.مغز گردو را پس از آسیاب با آکا در یک ظرف مسطح می ریزیم و به مدت ۶ـ۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% در مایکروویو قرار می دهیم. در این فاصله دوبار آنرا هم می زنیم تا گردو تفت داده شود. سپس مرغ را خرد کرده و به همراه گردو، پیازداغ، آب و نمک داخل ظرف گودی قرار می دهیم ظرف را با درپوش به مدت ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% حرارت می دهیم.
۲.سپس رب انار، شکر و زعفران حل شده در آب را به آن اضافه کرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت ۱۵ـ۱۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروویو قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیافتد. میزان شکر و رب انار بنا به سلیقه تغییرپذیر می باشد.
امیدواریم با تهیه این خورش خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
ارسال نظر