طرز تهیه پیتزا در نانِ ساندویچی
این پیتزا خیلی شیک و سبکه، میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱عدد
- قارچ خرد شده ۱۰۰گرم
- فلفل دلمه ای ۲عدد
- پیاز پیاز ۱عدد
- نان ساندویچی به میزان لارم
- پنیرپیتزا به میزان لازم
- آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لازم
- ادویه به مقدارلازم
- رب گوجه به میزان لازم
- نمک وفلفل به میزان لازم
۱.ابتدا سینه مرغ راباپیازوکمی ادویه ونمک بپزید.بعد آنرا ریزریز کرده وقارچ راهم شسته وریزریزکنید وهردوراباهم تفت دهیدبه آن کمی ادویه ونمک وفلفل ورب گوجه وادویه پیتزا یاآویشن اضافه کنید.
۲.حال نانهارابه سه قسمت برش دهیدوانهاراطوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماندتا بعدا مواد از درونش نریزدحالا مواد گوشتی پنیرپیتزاو فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذاریدواوا کمی پنیر پیتزا ته نان بریزیدوبعدکمی از موادگوشتی وسپس فلفل ودوباره روی آنرا پنیر بریزیدواین کار را ادامه دهیدتا نانها پرشوندودرآخرروی موادرا باپنیربپوشانیدوکمی ادویه پیتزا یاآویشن بپاشید.
۳. نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینیدودر فر ازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تازمانیکه پنیرطلایی شود.
۴.من چون فر ندارم در اون توست پختم بادمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول میکشه به همین خاطر توصیه اکید دارم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشه وخیلی هم خوشمزه است.
نظر کاربران
خوب بود