۳۰۲۸۵۱
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

دمنوشی پُر از عطر و طعمِ زنجبیل و لیمو

اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

وب سایت آشپزباشی: اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

مواد لازم:

  • ۴ لیوان آب
  • ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۴ پیمانه زنجبیل
  • ۳ عددچای کیسه ای
  • ۲ عددلیمو
  • ۳ قاشق غذاخوری عسل

طرزتهیه:

1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فقط با هوش مصنوعی سالی 360 میلیون درآمد داشته باش!
فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزار‌های پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیر و کسب درآمد کن!
همین الان رایگان یاد بگیر!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج