آموزش تصویری: تهیه قلبیهای خوردنی و عاشقانه
این روزها درست کردن چیز کیک خیلی طرفدار پیدا کرده... نمیدونم تا حالا چیز کیک درست کردید یا نه ولی پیشنهاد میکنم حتما یه بار این چیز کیک یخچالی رو امتحان کنید.
مواد اولیه :
- بیسکویت ساقه طلایی 300گرم
- کره ذوب شده 150 گرم
- شکر 2/3 پیمانه
- آب جوش 1 و 1/4 پیمانه
- پودر ژلاتین 1 و 1/2 ق غ
- پنیر خامه ای (قبل از استفاده 2 الی 3 ساعت بیرو ن یخچال بگذارید تا نرم شه)) 500 گرم
- عصاره وانیل ((اگر از وانیل پودری استفاده کردین 1/2 ق چ اندازش میشه)) 1 ق چ
- توت فرنگی 10 الی 12 عدد
- پودر ژله توت فرنگی دو بسته
- آب جوش ۱ و ۱/۲ پیمانه
- آب سرد ۱و ۱/۲ پیمانه
1:کره رو داخل ماکروویو یاروی حرارت گازذوب میکنید
۲:بعد ظرف پیرکس مستطیل مون (اندازه ۲۵در ۳۳در۵)روکه روش کاغذ روغنی انداختیم با کره چرب میکنیم(برای اینکه در تصویر به منظور عکسبرداری کاملا مشخص بشه کاغذ روغنی انداخته نشده)
۳:حالا ما ازبیسکوییت دایجستیو یا همون ساقه طلایی استفاده میکنیم
۴:بیسکوییت هارو در غذاساز کاملا پودر میکنیم(میتونین داخل کیسه فریزر بزارین و با هاونگ یا گوشت کوب کامل له و پودر کنید)
۵:در این تصویر بیسکوییتا کامل پودر شدن
۶:بیسکوییتهای پودر شده رو داخل ظرفی ریخته کره رو اضافه میکنیم
۷:کاملا مخلوط میکنیم
۸:مواد رو داخل ظرف پیرکس بریزید
۹:کاملا با کفگیر بیسکوییت هارو فشار بدید تا پرس بشن
۱۰:بگذارید داخل یخچال
۱۱:پودر ژلاتین رو داخل کاسه
۱۲:آب جوش رو بهش اضافه کنید
۱۳:کامل هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل بشن
۱۴:پنیر خامه ای رو داخل ظرف دیگه ای بزارید
۱۵:شکر رو اضافه کنید
۱۶:با همزن برقی شروع کنید به هم زدن
۱۷:تا زمانی هم میزنیم که پنیر کاملا نرم بشه مثل تصویر
۱۸:عصاره وانیل رو اضافه کنید
۱۹:ژلاتین رو که خنک شده به مواد پنیرمون اضافه میکنیم
۲۰:دوباره با همزن شروع کنید به همزدن باید مثل مایع روان باشه حالتی مثل میلک شیک داشته باشه و هیچ گلوله ای توش نمونه(مثل تصویر)
۲۱:ظرف بیسکوییت رو از یخچال دربیارید بیرون و روش چنگال بزنید مثل عکس
۲۲:مایع پنیرمون رو بریزید روی بیسکوییتها
۲۳:ظرف رو در محیط اتاق ۱۰ دقیقه اجازه بدید بمونه
۲۴:در این فاصله ،توت فرنگی ها را از وسط دو نیم کنید بعد قسمت بالاش رو(مثل vانگلیسی) شکل قلب با چاقو ببرید
۲۵:توت فرنگی هارو تا نیمه در مخلوط پنیری به آرامی فرو کنید اگه اینکارو نکنید بعدا در لایه ژله شناور میشه!
۲۶:بین توت فرنگی ها ۲/۵ الی ۳/۵ سانت فاصله باشه
۲۷:روی ظرف رو سلفون بکشید
۲۸:به مدت حداقل ۴ ساعت بگزارید یخچال یا طول شب رو.اگه خوب نبدنده بعذ از اضافه کردن لایه زله ای پنیر میاد روی ژله!
۲۹: ژله توت فرنگی داشتیم
۳۰:ژله رو داخل کاسه میریزیم
۳۲:کاملا هم میزنیم تا ذرات ژله داخلش حل بشن
۳۳:آب سرد رو اضافه میکنیم
۳۴:حتما اجازه بدید تا ژله خنک بشه(اگه گرم بریزید لایه پنیرتونو خراب میکنه).به آرامی ژله رو روی لایه پنیر بریزید
۳۵:که به این شکل درمیاد
۳۶:روشو سلفون بکشید
۳۷:به مدت ۴ ساعت بگذارید یخچال
۳۸:یک لیوان آب جوش بزارین کنار دستتون.چاقو رو برای هر برشی که انجام میدین داخلش بزنید اینکار باعث میشه به راحتی بریده بشه.اگه برای ته ظرف از کاغذ روغنی استفاده کردید که جدا کردن برشها راحته اگرهم استفاده نکردید ظرف دسر رو داخل یه ظرف بزرگتر که توش آب داغ ریختین چند ثانیه نگه دارین اینکار باعث میشه کره ی بیسکوییتها شل بشه و تکه هاتو به راحتی جدا بشه
۳۹:روشو تا سرو بپوشونید و بگذارید یخچال
۴۰:این دسر رو برای عشقتان درست کنید و لذت ببرید
نظر کاربران
عالی بووووووود
پاسخ ها
چی چی عالی بود داداش من خیلی خیلی به توان بی نهایت عالی مخصوصا که قدم به قدم تصویریه ممنون برترینها
بابادمت گرم بی نظیر
بابادمت گرم بی نظیر
سلام میشه غیر از توت فرنگی یه میوه دیگه رو معرفی کنین اخه الان فصلش نیست گیر نمیاد سپاسگزارم
سلام
از چه پنیر خامه ای باید استفاده بشه ؟؟
منظرتون از پیمانه چه مقداره؟
منظرتون از پیمانه چه مقداره؟