تجربهای خوشمزه با کیک ماگما
این کیک مزه خیلی عالی دارد و داخلش پودینگی دارد و با سس روی کیک باعث شده که این کیک طعم متفاوتی داشته باشد.
مواد لازم:
- پودینگ آرد 2 قاشق
- وانیل ب . م . ل
- نشاسته 3 قاشق سرپر
- شیر 4 لیوان
- شکر 4 قاشق
- کره 1 قاشق
برای کیک:
- شیر 1 لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- شکر 1 لیوان
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد 2 لیوان
- وانیل ب . م . ل
- بکینگ پودر ب . م . ل
موادلازم برای سس:
- شکلات تلخ ۱۶۰ گرم
- خامه ۱ پاکت
من بجای سس شکلاتی از سس میوه آماده استفاده می کنم.
طرز تهیه :
2- آرد, وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم بریزید حالا در قالب کیک گرد چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش پودینگ سرد شده را می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد حالا کیک را سر کرده و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
3- برای درست کردن سس خامه را در قابلمه ریخته و تا وقتی به دمایجوش برسد در حرارت بماند داخلش شکلات تلخ را ریخته تا ذوب شود حالا کیک را از یخچال در آورده و رویش سس شکلاتی را ریخته و برش میزنیم من در ایتجا از سس میوه ای استفاده کردم
طرز تهیه سس میوه: 1 لیوان میوه یخ زده را با 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.
ارسال نظر