۲۹۸۵۹۲
۵۰۴۴
۵۰۴۴
پ

کیک خوشمزه با رویه شکلاتی سبز رنگ

این کیک خوشمزه در ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه آماده می شود. با این مقدار مواد می توانید ۹ قطعه براونی ۵ سانتی با رویه سبز تهیه کنید که برای پذیرایی از ۹ نفر مناسب می باشد.

وب سایت نمناک: این کیک خوشمزه در ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه آماده می شود. با این مقدار مواد می توانید ۹ قطعه براونی ۵ سانتی با رویه سبز تهیه کنید که برای پذیرایی از ۹ نفر مناسب می باشد. این شیرینی را تا ۳ روز می توانید در ظرف در بسته تازه نگه دارید.

کیک خوشمزه با رویه شکلاتی سبز رنگ

مواد لازم

  • آرد گندم 1 پیمانه
  • پودر کاکائو ½ پیمانه
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • روغن نباتی ⅔ پیمانه
  • شکر ½ 1 پیمانه
  • عصاره وانیل خالص 2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 2 عدد

مواد لازم برای خامه کره ای سبز رنگ

  • کره ۱ پیمانه
  • پودر شکر شیرینی پزی ۲ پیمانه
  • نمک کمی
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • رنگ سبز خوراکی چند قطره

طرز تهیه:

1.فر را در دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابه شیرینی پزی را با فویل بپوشانید، بعد با کره کمی چرب کرده و کنار بگذارید.

2.آرد گندم را درون کاسه ای متوسط با پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک با سرعت به هم بزنید و کنار بگذارید. در کاسه ای جدا با سایز متوسط، روغن، شکر، وانیل و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس خمیر بدست آمده را به تابه شیرینی پزی انتقال دهید.

3. 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا جایی که براونی خودش را بگیرد و وقتی خلال دندانی درون کیک فرو می برید بدون اینکه مواد کیک به آن چسبیده باشد بیرون بیاید. بروانی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

4. در حالی که کیک تان خنک می شود خامه کره ای را آماده کنید. خامه را به کره اضافه کنید و با میکسر حدود 5 دقیقه به هم بزنید تا پف کرده و براق شود.

5. پودر شکر را به همراه نمک اضافه و حدود 5 دقیقه مخلوط کنید (به تدریج با سرعت بیشتر) تا وقتی شکر کاملاً با مواد آمیخته شود. در صورت نیاز میکسر را یکی دو بار خاموش کنید و دور کاسه را بگیرید تا مواد دور کاسه هم مخلوط شود.

6. حالا وانیل را اضافه کنید و دوباره برای 3 دقیقه به هم بزنید تا مخلوط تان براق شده و پف کند. وقتی خامه کره ای لطیف و ملایم به نظر رسید، زمان آن رسیده که رنگ را به خوردش دهید. رنگ خوراکی را با مواد بزنید تا تمام رویه خامه سبز رنگ شود و نقطه سفیدی در آن باقی نماند.

7. برای پوشش سطح رویی، بروانی ها را از تابه خارج کنید و روی سطح تمیزی قرار دهید. لایه ای ضخیم از خامه کره ای را بر روی سرتاسر براونی های خود بکشید و با ترافل رنگی آنها را تزیین و به 9 قسمت مربع شکل تقسیم کنید. سرو کنید و از آن لذت ببرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج