هات چاکلتِ سنتی با نعنا و دارچین
هات چاکلت یکی از نوشیدنی های خوش طعمی است که برای روزهای سرد زمستان بسیار مناسب است. این بار هات چاکلت را با روشی متفاوت و خوش طعم درست کنید.

- شیر ۴ پیمانه
- چوب دارچین ۱ عدد
- نعناع ۶ شاخه
- وانیل ۳/۴ قاشق چایخوری
- شکلات ۳۰۰ گرم
1. شیر را در ظرفی داغ کنید.
2. در صورت تمایل چوب دارچین، برگ تازه نعناع و وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه در شیر بماند.
3. سپس آن را از روی حرارت برداشته، در صافی بریزید و شیر را به ظرف بازگردانید.
4. دوباره شیر را گرم کنید، شکلات را در آن ریخته و تا در شیر آب شود و کف کند، هم بزنید.
5. شکلات داغ را سریعا سرو کنید.
6. در صورت تمایل برای سرو، بر روی آن مقداری خامه زده شده و ورقه های شکلاتی قرار دهید.
ارسال نظر