کیک سه شیر
کیک مکزیکی، به این سادگی
کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیکهای مرطوب (moist cake) بهشمار میرود؛ با مزهکردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن میپیوندید. برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده میشود.
- تخممرغ بزرگ 8 عدد
- شکر ۱.۵ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- شیر عسلی ۴۰۰ گرم
- خامه ۳۴۰ گرم
- شیر۱ پیمانه
- قهوه اسپرسو ۵ قاشق سوپخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- خامه فرم گرفته به میزان لازم برای سرو
- توتفرنگی ورقه شده به میزان لازم برای سرو
۱. درون کاسهای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی ۵ تا ۶ دقیقه بهم میزنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم میزنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه ۲۲ در ۳۳ سانتیمتر قرار میدهیم.
۲. کیک را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۶۰ درجه فر قرار میدهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.
۳. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم میزنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را میپوشانیم و حداقل ۳ ساعت تا ۱ شبانه روز در یخچال نگه میداریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند
۴. کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار میدهیم. سطح هر کدام از برشهای کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین میکنیم.
ارسال نظر