۲۹۷۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

یک شام سبك

گوشت بره و سبزي

سس پستو، نان غله خرد شده و گردو را با هم مخلوط كنيد و روي بره بريزيد و آن را خوب روي گوشت فشار دهيد تا به آن بچسبد.

برترین مجله اینترنتی ایران


  • مدت زمان آماده‌سازي: 10 دقيقه
  • مدت زمان پخت: 15 دقيقه


مواد لازم :

  • گوشت بره بدون چربي و با استخوان: ۱۲ تكه
  • سس پستو: ۲ قاشق غذاخوري
  • نان غله خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • گردوي خرد شده: يك قاشق غذاخوري
  • روغن گياهي: يك قاشق چاي‌خوري
  • سير: ۲ حبه
  • اسفناج: ۲۵۰ گرم


روش تهیه :

1. يك ظرف‌ نسوز را روي شعله خوب گرم كنيد و بره‌ها را درون آن قرار دهيد و هر طرف آنها را يك دقيقه سرخ كرده و سپس روي كاغذ روغني قرار دهيد.
۲.سس پستو، نان غله خرد شده و گردو را با هم مخلوط كنيد و روي بره بريزيد و آن را خوب روي گوشت فشار دهيد تا به آن بچسبد. سپس آن را در فري با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد.
3.روغن را در ماهي‌تابه گرم كنيد و سير را اضافه كرده و يك دقيقه تفت دهيد. سپس اسفناج را نيز اضافه كنيد وحدود 3 تا 4 دقيقه ديگر تفت دهيد تا نرم
شود.
4. بره‌ها را با اسفناج و هويج پخته‌ در يك بشقاب سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج