سوپي براي تمام فصول
سوپ عدس و نخود فرنگي
۱. براي تهيه سبزيها، روغن را در يك ماهيتابه مناسب گرم كنيد و سبزيها را داخل روغن ريخته و ۲ تا ۳ دقيقه تفت دهيد.
- زمان آمادهسازي: 10 دقيقه
- زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم :
- روغن زيتون: يك قاشق چايخوري
- تره فرنگي خرد شده: يك عدد
- سير: يك حبه
- عدس: ۴۰۰ گرم
- مخلوط جعفري آويشن: ۲ قاشق غذاخوري
- نخود فرنگي: ۲۰۰ گرم
- نعنا: يك قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
- پياز خرد شده: يك عدد
- هويج خرد شده: يك عدد
- ساقه كرفس خرد شده: 4 عدد
- سبزيهاي معطر: يك دسته
- آب: 1300 ميليليتر
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهیه :
۱. براي تهيه سبزيها، روغن را در يك ماهيتابه مناسب گرم كنيد و سبزيها را داخل روغن ريخته و ۲ تا ۳ دقيقه تفت دهيد. سپس سبزيهاي معطر را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله سبزيها را داخل ظرف مناسب حاوي آب بريزيد و اجازه دهيد با دماي ملايم حدود يك ساعت و نيم بپزد و جوش بيايد، در حدي كه حجم كل سبزيها به حدود ۹۰۰ ميليليتر برسد. سبزيها را آبكشي كنيد و عصاره آنها را نگهداريد.
2. روغن را در يك ماهيتابه ريخته و تره فرنگي و سير را اضافه كرده و بهمدت 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد تا تره فرنگي خوب نرم شود.
۳. عدس و عصاره سبزيها را به در مواد لازم اضافه كنيد و بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه بجوشد. نخود فرنگي را هم به مواد اضافه كنيد و حدود ۵ دقيقه ديگر آن را بپزيد.
4. سوپ را از صافي رد كنيد تا مايع نرمي به دست آيد. دوباره مواد را داخل تابه برگردانيد و با يكديگر مخلوط كنيد و كمي فلفل و آويشن روي آن
بريزيد.
5. هنگام سرو سوپ كمي نعنا روي هر كدام از بشقابهاي سوپ قرار دهيد.
ارسال نظر