دسر نوروزیِ بادام و پسته
دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.
- کره : 75 گرم
- پودر بادام : 200 گرم
- شکر : 200 گرم
- خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر
- مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
- پسته ، خرد شده : 10 عدد
۲. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .
۳. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .
۴. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .
۵. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .
۶. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .
ارسال نظر