تارت گلابی و بادام
اگر عاشق گلابی هستید این تارت را آماده کنید
گلابی یکی از میوههای خوشمزه و پرطرفدار است. اگر عاشق گلابی هستید و همیشه این میوه را در منزل دارید، میتوانید این تارت را آماده کرده و لذت ببرید.
مواد لازم برای خمیر
- ۱۰۰ گرم کره خرد شده
- ۲۲۵ گرم آرد
- ۲۵ گرم پودر قند
- ۱ عدد تخممرغ
- مواد لازم برای داخل تارت
- ۱۷۵ گرم کره
- ۱۷۵ گرم شکر
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱۷۵ گرم پودر بادام
- ۴۰ گرم آرد
- ۶ تا ۸ عدد گلابی
- ۱ پیمانه بادام خرد شده
طرز تهیه:
1. در ظرف مناسبی آرد را بریزید، سپس تکههای کره را همراه پودر قند اضافه کنید. با دست مواد را مخلوط کنید تا شبیه خردهنان شود. حالا تخممرغ زده شده را اضافه کرده و بهآرامی مواد را ورز دهید تا خمیر تارت آماده شود. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2. برای آماده کردن مواد داخل تارت، کره آب شده را با شکر در ظرف مناسبی خوب بزنید، سپس تخممرغهای زده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا پودر بادام و آرد را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. ظرف را تا زمان آماده کردن پای داخل یخچال قرار دهید. گلابیها را بشویید و پوست بگیرید، سپس بهصورت نوارهای باریک آنها را خرد کنید. گلابیهای خرد شده را هم داخل یخچال بگذارید.
3. بعد از زمان ذکر شده خمیر را داخل قالب تارت که از قبل چرب کردهاید باز کنید تا کف و دیوارههای آن کاملا با خمیر پوشیده شود. اضافی خمیر را از لبه قالب جدا کنید. حالا قالب را دوباره به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
4. بعد از این زمان فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. مایه داخل تارت را که آماده کرده بودید، داخل قالب، روی خمیر بریزید. حالا تکههای گلابی را روی مایه بچینید. دقت کنید که گلابیها را با فاصله از هم بچینید و به هم نچسبانید. در انتها تکههای بادام را روی مواد بریزید.
5. قالب را به مدت 50-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تارت شما آماده شود.
ارسال نظر