پاپ کیک آناناس
پاپ کیکهایی متفاوت، سرِ سفره عیدتان
دیگر کم کم داریم به عید نزدیک می شویم و وقتش رسیده که شروع به درست کردن شیرینی های مخصوص مان کنیم. طرز تهیه نوعی پاپ کیک آناناس را به شما آموزش می دهیم که اگر سر سفره عیدتان قرار دهید، حتما متفاوت تر از دیگران می درخشید.
مواد لازم:
- آرد: ۱۵۰ گرم
- کره: ۹۰ گرم
- شکر سفید: ۹۰گرم
- تخممرغ: ۲عدد
- پنیر خامهای: ۶۰ گرم
- بادام خرد شده: ۵۰ گرم
- پودر بیسکویت: ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
- اسانس آناناس: ۳ قطره
روش تهیه:
1. ابتدا شکر، کره و پنیر خامهای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یکدست شده، کمی پف کنند. اسانس و سپس تخممرغها را با 15 ثانیه فاصله اضافه کرده، هم میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.
2. کلا این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر، پودر بیسکویت و بادام مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میکنیم؛ حال بقیه آرد را داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را 2 دقیقه با درجه کند همزن هم میزنیم تا یکدست شود.
3. در انتها این مایه را در قالب مخصوص پاپ کیک ریخته و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار میدهیم تا بپزد. روی پاپ کیکها را میتوانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکرهای رنگی تزیین کنیم. اما من در اینجا آنها را داخل فویلهای طلایی مخصوص شکلات پیچیدهام. همچنین میتوانیم از تکههای آناناس شکری یا خشک خرد شده در مایه کیک استفاده کنیم.
ارسال نظر