پلوی كدو حلوایی؛ به سبک دهه هفتادیها
پلو کدو حلوایی از سنتی ترین غذاها محسوب می شود، اما امروز می خواهیم این غذا را به یکی از مدرن ترین غذاها تبدیل کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- برنج: ٢ پیمانه
- آب: ٣ پیمانه
- كره: ٥٠ گرم
- نمك: ۲ قاشق چایخوری
- كدو حلوایی: ٧٠٠ گرم
- پیازداغ: یك پیمانه
- برگ بو، دارچین و ادویه پلویی: به میزان دلخواه
- خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: به میزان لازم
- كره ذوب شده برای لای خمیرها: ٧٠ گرم
- روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا كدوها را نگینی خرد كرده و با كمی روغن زیتون با حرارت ملایم تفت میدهیم تا كمی نرم شوند.
2. برنج را با آب، كره و نمك میجوشانیم تا جایی كه دانه باز كند و آبش كاملا كشیده شود.
3. چند لایه خمیر روی كف و دیوارههای یك قالب یا ظرف مخصوص فر پهن میكنیم و لابهلای آنها را كره ذوب شده میزنیم. پلو ، كدو، ادویه، برگ بو و پیازداغ را در چند مرحله لابهلای هم میدهیم و روی پلو را دوباره ٢ تا ٣ لایه خمیر پهن میكنیم. البته میتوانیم از خمیر لولههایی درست كنیم و روی سطح پلو را مشبك كنیم.
4. در انتها كره میزنیم و به مدت یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم، سپس روی پلو را با خشكبار تزیین میكنیم.
ارسال نظر