آش جوی ایرانی در این هوا میچسبه!
آش جو یک نوع از انواع آشهای ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده میشود.
- سبزی پاک نشده یک و نیم کیلوگرم
- تره 600 گرم
- جعفری500 گرم
- اسفناج 200گرم
- گشنیز100 گرم
- شوید 100 گرم
- خرده برنج معطر یک دوم پیمانه
- لوبیا چیتی 1 پیمانه
- عدس 1 پیمانه
- نخود 1 پیمانه
- جو 2 پیمانه
- کشک 1 کیلوگرم
- آب گوشت به میزان لازم
- پیاز داغ طلایی به میزان لازم
1.حبوبات را پس از پاک کردن کاملاً شسته و10ساعت میخیسانیم وچند بار اب ان را عوض می کنیم . سپس حبوبات را با اب مرغ یا گوشت کاملاً میپزیم
2. پس از پخته شدن کامل سبزی شسته وخرد شده را اضافه میکنیم حدود 45دقیقه اجازه می دهیم پخته شود ومرتب آش را بهم میزنیم تا ته نگیرد .
3. حدود 200گرم روغن حیوانی یا کره را به همراه 2/1 قاشق غذاخوری زردچوبه وکمی نعنا خشک( دلخواه ) داغ کرده وبه اش اضافه میکنیم ،در صورت داشتن گوشت گردن ان را ریش ریش کرده ودر این مرحله اضافه میکنیم .
4. 15دقیقه اخر پیاز داغ ، نمک وفلفل ، کشک را اضافه کرده ودر ظرف مورد نظر کشیده روی ان را با کشک وپیاز داغ وگوشت چرخ کرده سرخ شده تزئین میکنیم .
ارسال نظر