سالاد پاستاي رنگي با زيتون
یک سالاد انرژي زا رنگی را تجربه کنید
- پاستاي رنگي: 500 گرم
- نخود تازه (نخود فرنگي): 125 گرم
- زيتون سياه: 100 گرم
- فلفل دلمهاي قرمز: 100 گرم
مواد لازم براي سس ايتاليايي
- روغن زيتون: يكدوم فنجان
- آب ليموترش تازه: يكچهارم فنجان
- سير: يك حبه
- سس فرانسوي: به مقدار كم
روش تهیه :
1. پاستا را با روغن و نمك بپزيد.
۲.نخود تازه را بهمدت ۵ دقيقه در آبجوش بپزيد.
3.فلفل را خرد كرده و به همراه زيتون به مواد اضافه كنيد.
۴.تمام مواد لازم براي تهيه سس ايتاليايي را در يك ظرف ريخته و خوب مخلوط كنيد تا سس آماده شود.
5.همه مواد بالا را در كاسهاي ريخته و با سس ايتاليايي به هم بزنيد و نوش جان كنيد.
پ
ارسال نظر