شام زير ۳۱۸ كالري!
سالاد ترتيلابي مكزيكي
یک سالاد مکزیکی متفاوت نوش جان کنید.
- لوبيا پخته شده: 200 گرم
- جوانه ماش: يك بسته
- كاهو: 5 برگ
- نان ترتيلا: نصف بسته گوجهفرنگي: 3 عدد
- بلال كوچك: 200 گرم
- ماهي سالمون: 400 گرم
- فلفل قرمز: يك عدد
- ماست كمچرب: يك چهارم فنجان
- پيازچه: 5 عدد
- ليموترش تازه: يك عدد
روش تهیه :
۱. ماهي سالمون را تفت داده و كنار بگذاريد.
2. در يك كاسه جوانهها را بريزيد و كاهوها را خرد كرده و به جوانهها اضافه كنيد. ترتيلا، فلفل خرد شده، پيازچه،بلال، گوجههاي خردشده و لوبياي پخته شده را اضافه كرده و مواد را خوب مخلوط كنيد.
۳. براي تزئين و مصرف ميتوانيد از روغن زيتون ، سس فرانسوي، ماست كمچرب و ليموترش استفاده كنيد.
پ
ارسال نظر