۲۹۳۱۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

تحفه داغ بیروت

بتاتاحاره، تحفه لبنانی برای عشق سیب‌زمینی‌ها

روغن را روی شعله متوسط داغ كنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج كنید...

برترین مجله اینترنتی ایران


برترین ها: تحفه آشپزی لبنانی برای دوستداران سیب‌زمینی كه مخلفاتش هم همراهش است. اگر مهمان دعوت كرده‌اید و قصد دارید شام را جدا سرو كنید، برای پیش غذا بتاتاحاره یا به زبان خودمان سیب‌زمینی داغ یكی از پیشنهادهای ماست.



مواد لازم برای ۴ نفر:
  • سیب‌زمینی متوسط: 3 عدد، فندقی
  • پیاز متوسط: یك عدد، خلالی
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: 2 قاشق چای‌خوری
  • گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: 2 عدد
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
نكات: 1- برای سرو آن ماست چكیده، پودر سیر، نعناع، نمك و فلفل را مخلوط كنید. 2- به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده كنید.

روش تهیه:

1 - روغن را روی شعله متوسط داغ كنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج كنید.

2 - روغن را دوباره داغ كنید. در صورت نیاز كمی روغن اضافه كنید. سیب‌زمینی را در آن سرخ كنید. هنگامی كه سیب‌زمینی شروع به رنگ‌گرفتن كرد، زردچوبه، تخم‌گشنیز و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و مخلوط كنید.

3 - سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یك دقیقه آن را سرو كنید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج