سوسیس پنیردار خانگی
این سوسیس را با خیال راحت میل کنید
معمولا سوسیس یکی از اجزای جدا نشدنی از سبد غذایی ماست و حسابی به آن عادت کرده ایم. از طرفی هم مصرف سوسیس ما را برای سلامتی مان دچار تردید می کند. برای همین کمر همت می بندیم که خودمان این خوشمزه ها را درست کنیم.
مواد اولیه:
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- پنیر موزارلا ۱۰ گرم
- مرغ چرخ کرده نیم کیلو
- آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- روغن ۸۰ میلی لیتر
- یخ کوچک ۱۲۰ میلی لیتر
- قرص گوشت ۱۵ گرم
- نمک ۱ و یک دوم قاشق چایخوری
- ادویه تند ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.
۲- یک سلوفان تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.
۳- سوسیس ها را به مدت ۱ ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت ۲۴ ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است.
نظر کاربران
عالي بود ممنون
1 سوال ، اینکه سلفون میپیچیم میذاریم تو آب جوش مضر نیست؟ چند وقت یه مقاله نوشته بود راجع به اینکه علل کیست های خانم ها موندن و گرم شدن آب تو بطریه.
کسی درست کرده که ببینه مزه اش با سوسیس بیرون فرقی داره یا نه؟