۲۹۰۹۲۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

بیسکویت های شنی

این بیسکویت‌ها شما را به یاد دریا می اندازند

بیسکویت های شنی، همان بیسکویت های شکری هستند که به آنها بادام و اندکی طعم لیمو اضافه کردیم. وقتی آنها را بپزید، شکلشان شما را به یاد دریا می اندازد.

وب سایت آشپز باشی: بیسکویت های شنی، همان بیسکویت های شکری هستند که به آنها بادام و اندکی طعم لیمو اضافه کردیم. وقتی آنها را بپزید، شکلشان شما را به یاد دریا می اندازد.

  • زمان آماده سازی ۲۷۰ دقیقه
  • زمان پختن ۱۰ دقیقه
  • درجه دشواری آسان
  • وعده غذایی دسر

این بیسکویت‌ها شما را به یاد دریا می اندازند

مواد لازم:

  • کره ۱۲۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پوست لیموترش ۱ قاشق چای خوری
  • آرد دو و نیم پیمانه
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آب ۱ قاشق چای خوری
  • بادام به میزان لازم
  • دارچین ۱ قاشق غذاخوری

نکاتی در رابطه با تهیه ی این بیسکویت:

۱- در تهیه این دستور، به ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، نیاز دارید. از یک عدد تخم مرغ و یک زرده درتهیه خمیر و از یک عدد سفیده، در تزیین بیسکویت ، استفاده می شود.

۲- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

۳- در این دستور،از رنده پوست لیمو ، استفاده کنید.

۴-برای این دستور، به پرک بادام برای تزیین، نیاز دارید.

۵-در تهیه این دستور، به ترکیب شکر و پودر دارچین برای روی بیسکویت ها، نیاز دارید.برای تهیه آن، یک چهارم پیمانه شکر و۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین را با هم ترکیب کنید.

۶- با این میزان مواد ، ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

طرز تهیه:

1. کره (به دمای محیط) را در کاسه همزن برقی بریزید وبا درجه متوسط بزنید ، تا پف کند . شکر را کم کم به آن اضافه کنید و تا رنگ مواد روشن شود، بزنید.

2. یک عدد تخم مرغ به اضافه یک زرده تخم مرغ، وانیل و رنده پوست لیمو را به سایر مواد، اضافه کنید و بزنید. آرد را با نمک الک کنید و به ترکیب کره(با سایر مواد)، اضافه کنیدو با درجه پایین همزن،تا خمیر فرم بگیرد، بزنید. خمیر را در کیسه بپیچید و برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

3. از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد ، گرم کنید. سفیده تخم مرغ و آب را در کاسه ای با هم بزنید و کنار بگذارید. خمیر را به پهنای 3 میلی متر باز کنید و با قالب گرد ،به سایز حدود هفت و نیم سانتی منری ، قالب بزنیدو در سینی فر چرب نشده، قرار دهید. با قلموی آشپزی روی خمیر ها،ترکیب سفیده تخم مرغ بمالید، سه برش پرک بادام قرار دهید و ترکیب پود قند و پودر دارچین بپاشید. سینی را در فر قرار داده و برای 8 تا 10 دقیقه ، تا بیسکویت ها طلایی شوند بپزید(سینی را در میانه پخت بچرخانید). بیسکویت ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج