طرز تهیه مرغ با کلم چینی
این روزها کل بازار را چینی ها به دست گرفته اند. از شیر مرغ تا جان آدمیزاد تولید می کنند. در دسته ی سبزیجات نوعی کلم وجود دارد که به کلم چینی معروف است. در این مطلب مرغ را با این کلم درست کرده ایم.
- مدت زمــان طـــــــبخ : ۴۰ دقیقه
- مناسب برای تعداد : ۴ نفر

مواد لازم جهت تهیه مرغ با کلم چینی :
- نودل برنجی نواری : ۲۰۰ گرم
- روغن آفتابگردان : ۱ قاشق غذاخوری
- سیر , ریز خرد شده : ۱ حبه
- ریشه زنجبیل تازه , ریز خرد شده : ۲ سانتی متر
- پیازچه , خرد شده : ۴ عدد
- فلفل چیلی قرمز تند , دانه گرفته و خرد شده : ۱ عدد
- مرغ , بدون پوست و استخوان : ۳۰۰ گرم
- جگر مرغ , ریز خرد شده : ۲ عدد
- ساقه کرفس , ریز ورقه شده : ۱ عدد
- هویج , خلال شده : ۱ عدد
- کلم چینی , رشته شده : ۳۰۰ گرم
- آب لیمو : ۴ قاشق غذاخوری
- سس ماهی تایلندی : ۲ قاشق غذاخوری
- سویا سس : ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تزیین :
- نعناع , رشته شده : 2 قاشق غذاخوری
- سیر ترشی : چند برش
- ساقه ریز و تازه نعناع : مقداری
طرز تهیه مرغ با کلم چینی :
۱. نودل برنجی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بخیسانید , یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید . سپس آن را خوب آبکش نمایید .
۲. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت داده , سیر , زنجبیل , پیازچه و فلفل چیلی را به مدت ۱ دقیقه در آن تفت دهید . مرغ و جگر را با مواد مخلوط نموده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا شروع به طلایی شدن نمایند .
۳. کرفس و هویج را به مخلوط اضافه نموده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند . کلم چینی را بیافزایید , سپس آب لیمو , سویا سس و سس ماهی را اضافه نموده و هم بزنید .
۴. نودل را داخل ماهیتابه ریخته و با بقیه مواد خوب هم بزنید تا کاملا گرم شود . سیر ترشی را به همراه رشته های نعناع تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
برترین نکته در روش تفت دادنی ها و طرز تهیه به سبک شرقی , این است که با کمترین چربی بهترین طعم را دارید درست مانند غذای سالم و سبک مرغ با کلم چینی .
ارسال نظر