۲۹۰۵۷۹
۵۱۴۳
۵۱۴۳
پ

با پوست پرتقال، پلو درست کنید

فصل پرتقال است و باید نهایت استفاده را از این میوه پرخاصیت بکنیم. خیلی ها از پوست پرتقال برای درست کردن مربا استفاده می کنند. اما ما اینبار می خواهیم پلویی با پوست پرتقال درست کنیم.

وب سایت سوران: فصل پرتقال است و باید نهایت استفاده را از این میوه پرخاصیت بکنیم. خیلی ها از پوست پرتقال برای درست کردن مربا استفاده می کنند. اما ما اینبار می خواهیم پلویی با پوست پرتقال درست کنیم.

مواد اولیه:

  • کره یا روغن مایع ۳ ق غ
  • برنج ۲ لیوان
  • نمک ۱ ق م
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • آب پرتقال ۴ ق غ
  • پوست پرتقال (رنده شده) ۱ ق م
  • آب ۳/۴_۲ لیوان

با پوست پرتقال، پلو درست کنید

طرز تهیه:

۱- پرتقال را خوب بشوئید و پوستش را رنده کرده و آبش را بگیرید.

۲- برنجها را خوب بشوئید در آب نمک ۱ ساعت خیس کنید.

۳- برنج را بقدری باید بشوئید که نشاسته آن از بین رفته و آب آن شفاف شود و آبکش می کنیم تاآبش برود.

۴- روغن رادر قابلمه بریزید.

۵- وقتی روغن ذوب شد برنج آبکش شده را ریخته تا در روغن تفت بخورد تا شفاف شود.

۶- آب را ریخته تا بجوشد.

۷- سپس اب پرتقال را می ریزیم.

۸- نمک و فلفل سیاه را ریخته خوب هم میزنیم تا برنج ته نگیرید.

۹- درب قابلمه را گذاشته و در حرارت متوسط قرار می دهیم.

۱۰ - ۵ دقیقه بعد از جوشیدن حرارت را کم می کنیم.

۱۱- در حرارت کم بدون اینکه دربش را باز کنیم و مخلوط نمیکنیم تاآبش را بکشد.

۱۲- رنده پوست پرتقال را با یک لیوان آب جوشانده و از صافی رد می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.

۱۳- وقتی پلو سوراخ سوراخ شد رنده پوست پرتقال را می ریزیم.

۱۴- دم کنی می گذاریم تا دم بکشد.

۱۵- در حرارت خیلی کم ۱۰ دقیقه دیگر می پزیم.

۱۶- حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را باز نمی کنیم ۱۵- ۲۰ دقیقه دیگر صبر میکنیم.

۱۷- سپس به آرامی هم زده سرو می کنیم.

۱۸- می توانید خلال پسته هم به دلخواه به برنج اضافه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج