۲۹۰۰۴۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

خوش طعم‌ترین بیسکویت موزیِ دنیا

ترکیب موز و شکلات، طعم خاصی به دسر ما می دهد. در این مطلب قرار است بیسکویتی همراه با شکلات و موز را به شما آموزش دهیم. استفاده از موز رسیده در تهیه بیسکویت شکلاتی باعث می شود تا بیسکویت بافتِ تر و معطری داشته باشد. نوش جان!

وب سایت آشپز باشی: ترکیب موز و شکلات، طعم خاصی به دسر ما می دهد. در این مطلب قرار است بیسکویتی همراه با شکلات و موز را به شما آموزش دهیم. استفاده از موز رسیده در تهیه بیسکویت شکلاتی باعث می شود تا بیسکویت بافتِ تر و معطری داشته باشد. نوش جان!

خوش طعم‌ترین بیسکویت موزیِ دنیا

مواد لازم:
  • یک و یک چهارم پیمانه آرد
  • ۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۸ قاشق غذاخوری کره
  • ۶ قاشق غذاخوری شکر
  • ۶ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۱ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • ۱ عدد موز
  • ۳/۴ پیمانه چیپس شکلات
طرز تهیه:

۱.از قبل، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. ۲ عدد سینی فر را چرب کنید و یا در آنها کاغذ روغنی پهن کنید.

۲. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.

۳.در ظرفی، کره (به دمای محیط)، شکر ها،تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید. ترکیب آرد را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. موز و چیپس شکلات را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

۴. از مواد با قاشق غذاخوری در سینی فر، با فاصله ۳ سانتی متر از هم، بریزید. بیسکویت ها را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه، تا رنگ آنها قهوه ای طلایی شوند، بپزید.برای خنک شدن، بیسکویت ها را بر روی توری قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج