غذا بدون «ترشی لیته» اصلا نمیچسبه!
ترشی یکی از مخلفاتی است که اگر در کنار غذا باشد، تقریبا هیچ کسی نمی تواند یه ناخونک به آن نزند! مخصوصا ترشی لیته که خیلی هم میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه:
- بادمجان بادمجان ۱ کیلو
- فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ۱ عدد
- فلفل دلمه ای سبز بزرگ ۱ عدد
- فلفل سبز ۷۰ گرم
- هویج بزرگ ۳ عدد
- سیر رنده شده ۳ تا ۴ حبه
- کلم پیچ سفید نصف عدد
- سرکه ۱ کیلو
- مرزه ۱۰۰ گرم
- نعنا ۱۰۰ گرم
- ترخون ۱۰۰ گرم
- گیشنیز ۱۰۰ گرم
- جعفری ۱۰۰ گرم
- پونه ۱۰۰ گرم
- زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱- بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
۲- کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳- ترشی را به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.
نظر کاربران
اول باید بادمجان ها خیس بشوند یا همان طور پخته