۲۸۵۶۵۶
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

پیچیدگیِ شیرینی پزی در «رول دارچینی»

در این مطلب قرار است طرز تهیه نوعی شیرینی رول شده که پیچیدگی خاصی در رول کردنش وجود دارد را به شما آموزش دهیم. در لابه لای این خمیر از کرم پاتیسیر و دارچین استفاده شده است.

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: در این مطلب قرار است طرز تهیه نوعی شیرینی رول شده که پیچیدگی خاصی در رول کردنش وجود دارد را به شما آموزش دهیم. در لابه لای این خمیر از کرم پاتیسیر و دارچین استفاده شده است.

پیچیدگیِ شیرینی پزی در «رول دارچینی»

مواد لازم:

  • آرد: ۷۰۰ گرم
  • پودر خمیرترش: ۱۰ گرم
  • شکر: ۶۰ گرم
  • نمک: یک دوم قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آب: ۱۲۵ میلی‌لیتر
  • شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر
  • مارگارین مخصوص کروآسان(کره آریستوکروآسان): ۳۵۰ گرم
  • بهبوددهنده: ۴ گرم
  • دارچین: مقداری برای تزیین
مواد میانی:
  • کرم پاتی‌سیر: ۳۰۰ گرم
  • پودر دارچین: دو قاشق مرباخوری

روش تهیه:

1. برای زرینه کردن سطح نان‌ها از یک تخم‌مرغ کامل استفاده می‌کنیم.

2. ابتدا پودر خمیرترش، شیر، تخم‌مرغ‌ها، نمک و شکر را داخل کاسه‌ای گود ریخته و با همزن دستی آنقدر هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. مخلوط آرد و بهبوددهنده را یکجا به مواد اضافه می‌کنیم و با چرخ خمیرزن همزن یا با دست مواد را مخلوط می‌کنیم.

3. سپس خمیر را چانه کرده داخل کاسه را آردپاشی می‌کنیم و گلوله خمیر را داخل کاسه قرار می‌دهیم، روی آن را پوشانده و به مدت 15 دقیقه روی میز کار استراحت می‌دهیم. در این مرحله خمیر را به شکل به علاه برش داده، هر طرف از آن را با وردنه کمی باز می‌کنیم. کره را به شکل مستطیل درآورده، وسط خمیر قرار می‌دهیم و چهار طرف خمیر را روی آن بر می‌گردانیم؛ سپس با وردنه خیلی آرام خمیر را به شکل مستطیل باز می‌کنیم. حرکت وردنه در این مرحله باید به شکل بالا وپایین باشد. به هیچ عنوان چپ و راست وردنه نمی‌کشیم.

4. خمیر را به شکل سه لایه روی هم تا زده، داخل سینی می‌گذاریم و روی آن را یک حوله خیس پهن می‌کنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و دوباره به شکل مستطیلی باز می‌کنیم و این بار پنج لایه تا می‌زنیم و 20 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم. دوباره حرکت پنج لا تا زدن را تکرار می‌کنیم و 20 دقیقه دیگر نیز استراحت می‌دهیم.

5. در مرحله آخر که خمیر را باز کردیم سه لا تا می‌زنیم و10 دقیقه دیگر در یخچال استراحت می‌دهیم. به این شکل ما کلا خمیر را شانزده بار تا کرده‌ایم.

6. حالا خمیر را خیلی نازک به قطر 3 میلی‌متر باز کرده، مواد میانی را با هم مخلوط می‌کنیم و روی یک طرف خمیر با پالت کمی از مواد پخش کرده، خمیر را لوله می‌کنیم، به شکل رولت بریده در سینی چرب شده می‌چینیم و روی آنها را به تخم‌مرغ زده شده آغشته می‌کنیم و دارچین می‌پاشیم و سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده، می‌پزیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • س ر

    خسته نباشیدپراشکی گردوی درست کردم خوبن نشدمزشبدبوددرست نصف پاکت خمیرمایه بریزیم تائم اسراحت چقدرباشه ممنون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج