طرز تهیه بورک تلاش، غذای خمیری ترکیه
اگر پیراشکی گوشتی از پیراشکی های مورد علاقه ام هم نباشد ولی پیراشکی تلاش را خیلی دوست دارم چون مخلوط هویج و نخود فرنگی دارد و همیشه با گوشت پخته یا گوشت چرخ کرده هویج و نخود فرنگی خوشمزه تر می شود.
مواد اولیه:
خمیر:
- آرد ۶ و نیم تا ۷ استکان
- آب ولرم ۲ لیوان
- روغن مایع کمی بیشتر از نصف استکان
- سرکه کمی کمتر از نصف استکان
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
مواد داخلی:
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- مخلوط نخود فرنگی و هویج ۲ استکان
- پیاز ۱ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق
- جعفری ۲ شاخه
- ادویه جات و نمک به میزان لازم
- برای رویه :
- روغن جامد ۴ قاشق
- زرده تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد
طرز تهیه :
گوشت را ریز خرد میکنیم و تا زمانیکه آبش را بکشد در تابه تفت میدهیم سپس روغن مایع و پیاز خرد شده ریخته تا وقتی پیازها طلایی شود تفت میدهیم بعد از آن سبزیجات نیم پز و نمک و 1 استکان آب را ریخته می گذاریم بپزند در آخر پخت جعفری خرد شده ریخته و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شود در یک کاسه آرد, سرکه, روغن, نمک و آب خمیر درست کرده و خوب ورز میدهیم و با وردنه باز میکنیم رویش روغن می مالیم رول کرده ودر کاغذ محافظ میگداریم در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت می دهیم سپس به قطر 3 سانت برش زده 19-20 برش مربعی شکل خواهیم داشت مواد داخلی را گذاشته و می بندیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود.
نظر کاربران
اینجا هم غذاهای ترکی
ای خداااااا
این برای چند نفره؟