نابغهها با نانهای بیات چه میكنند؟
قدیمیها نان را بركت و دور ریختن آن را گناه میدانستند. هرطور كه فكر كنید میبینید حیف است باقیمانده نان را دور بریزید، اما وقتی نان باقی میماند چه باید كرد؟
برترین ها: قدیمیها نان را بركت و دور ریختن آن را گناه میدانستند. هرطور كه فكر كنید میبینید حیف است باقیمانده نان را دور بریزید، اما وقتی نان باقی میماند چه باید كرد؟
باقیمانده نان تست میتوانید به شكل مكعبهای كوچك برش بزنید، كمی روغن زیتون و پودر سیر روی آنها بریزید و در تابه تفت دهید یا در فر بگذارید. این نانهای برشته برای گذاشتن روی سالاد عالی هستند.
این پیشغذا را میتوانید كنار هر غذایی سرو كنید. هر وقت نان باگت اضافه آمد آن را حلقهحلقه كنید، كمی گوجهفرنگی خرد كرده را با ریحان خرد شده و روغن زیتون مخلوط كنید، روی نانها بریزید و نانها را در فر قرار دهید.
اگر خمیر نان باگت را درمیآورید، میتوانید از آنها آرد سوخاری درست كنید. خمیرها را در سینی بچینید و صبر كنید تا كاملا خشك شوند، سپس آنها را بكوبید یا در مخلوطكن خرد كنید. میتوانید كمی ادویه هم به آن بیفزایید.
ارسال نظر