۲۸۰۰۲۳
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

آش سنتی مردم آستانه اشرفیه

آش کشک خالته...!

هوا سرد است و این آش می‌تواند بهترین غذا باشد. آش کشک آش سنتی مردم آستانه اشرفیه است. آشی خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب.

مجله آشپزی مثبت - نگین هاشم زاده: هوا سرد است و این آش می‌تواند بهترین غذا باشد. آش کشک آش سنتی مردم آستانه اشرفیه است. آشی خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب.

آش کشک خالته...!

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۱ پیمانه عدس
  • ۱ پیمانه گندم
  • ۱ پیمانه لوبیا قرمز
  • ۵۰۰ گرم کشک
  • ۵۰۰ گرم سبزی آش خرد شده
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱ بوته سیر
  • به میزان لازم نمک و زردچوبه و نعنا خشک
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

1. گندم و حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌اید در یک قابلمه بزرگ و روی حرارت کم بگذارید بپزد.

2. حبوبات و گندم که پخت، سبزی را اضافه کنید.

3. وقتی سبزی پخت و رنگش عوض شد، یکی از پیازها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید، سپس آن را همراه با زردچوبه و نمک درون آش بریزید.

4. وقتی آش پخت و جا افتاد کشک را اضافه کنید و بگذارید مواد چند قل بزند.

5. بعد از 5 دقیقه، آش را از روی حرارت بردارید. سیر، نعنا و پیاز باقیمانده را هم تفت دهید، سپس آش را با آنها تزیین کرده ، سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج