آش سنتی مردم آستانه اشرفیه
آش کشک خالته...!
هوا سرد است و این آش میتواند بهترین غذا باشد. آش کشک آش سنتی مردم آستانه اشرفیه است. آشی خوشمزه و خوشرنگ و لعاب.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ پیمانه عدس
- ۱ پیمانه گندم
- ۱ پیمانه لوبیا قرمز
- ۵۰۰ گرم کشک
- ۵۰۰ گرم سبزی آش خرد شده
- ۲ عدد پیاز
- ۱ بوته سیر
- به میزان لازم نمک و زردچوبه و نعنا خشک
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گندم و حبوبات را که از شب قبل خیس کردهاید در یک قابلمه بزرگ و روی حرارت کم بگذارید بپزد.
2. حبوبات و گندم که پخت، سبزی را اضافه کنید.
3. وقتی سبزی پخت و رنگش عوض شد، یکی از پیازها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید، سپس آن را همراه با زردچوبه و نمک درون آش بریزید.
4. وقتی آش پخت و جا افتاد کشک را اضافه کنید و بگذارید مواد چند قل بزند.
5. بعد از 5 دقیقه، آش را از روی حرارت بردارید. سیر، نعنا و پیاز باقیمانده را هم تفت دهید، سپس آش را با آنها تزیین کرده ، سرو کنید.
ارسال نظر