رُمانیه
با این غذا معدهتان را تقویت کنید
رمانیه یا انار آشی است که با آب انار ترش همراه با چاشنی قند، شکر و یا آب انار شیرین تهیه میشود. دستور این غذا از کتب قرابادین طب سنتی ایران استخراج شده که متأسفانه امروزه از سفره ایرانیان حذف شده است.
مواد لازم
- ۱/۲ پیمانه برنج
- بال و گردن مرغ یا نصف سینه مرغ
- یک دسته نعنای تازه
- یک عدد پیاز متوسط
- ۳ پیمانه آب انار شیرین
- یک پیمانه آب به شیرین
- یک عدد به درسته خرد شده
- ۲ عدد چوب دارچین
- ۳ عدد هل درسته
- به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
- به میزان دلخواه نعنا داغ برای تزیین
طرز تهیه:
1. ابتدا برنج را نیم ساعت بخیسانید، سپس همراه با آب تازه شده، پیاز نگینی خرد شده، مرغ و ادویه (نمک و فلفل و زردچوبه) بپزید.
2. از ابتدا نعنای تازه، هل و دارچین را درون کیسه توری ببندید و در آش بیندازید. وقتی نیمپز شد، به درسته را پوست گرفته و به قطعات 2 سانتی خرد کنید، سپس آن را به آش اضافه کنید. پس از پخت کامل مرغ و له شدن برنج، کیسه نعنا و ادویه را از ظرف خارج کنید.
3. حالا آب انار و آب به را اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند تا مزه چاشنی کاملا به خورد آش برود.در انتها با نعنا داغ تزیین کنید.
* متخصص طب سنتی
ارسال نظر