۲۷۸۷۳۴
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

ناهار جمعه: کوکوی متفاوتِ کدو

اغلب کوکوهای کدو معمولا فقط ترکیبی است از کدو و تخم مرغ ولی این کوکو در نوع خودبی نظیر است. تفاوت آن در مواد خوشمزه و متفاوتی است که در دستور این کوکو وجود دارد. پس زمان را از دست ندهید و دست به کار شوید.

مجله آشپزی مثبت - نيره اعظم زنجاني: اغلب کوکوهای کدو معمولا فقط ترکیبی است از کدو و تخم مرغ ولی این کوکو در نوع خودبی نظیر است. تفاوت آن در مواد خوشمزه و متفاوتی است که در دستور این کوکو وجود دارد. پس زمان را از دست ندهید و دست به کار شوید.

ناهار جمعه: کوکوی متفاوتِ کدو

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۱ عدد کدو متوسط
  • ۱ عدد هویج
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ ق س آرد
  • ۱ ق س مغز تخمه آفتابگردان
  • ۱ ق م زعفران حل شده
  • ۱ ق س زرشک پلویی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع برای پخت
  • ۱ ق چ دارچین

طرز تهیه:

1. ابتدا کدو و هویج را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید، سپس در یک ظرف مناسب بریزید. زرشک را بشویید، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. زرشک را هم به مخلوط هویج و کدو اضافه کنید.

2. حالا مغز تخمه آفتابگردان را همراه با آرد، زعفران دم کرده، دارچین و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. حالا تخم مرغ را اضافه کنید.

3. در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، مواد را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا یک طرف کوکو بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.

4. بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را برش‌هایی به شکل باقلوا بزنید، سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

فوت و فن

برای تهیه این کوکو بهتر است کدو و هویج را خیلی ریز رنده کنید تا کوکوی شما شکل زیباتری به خود بگیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کدو حلوایی یا کدو خورشی؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      معمولا این کوکوها با کدوسبز (کدو خورش)درست میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج