معرفی بهترین غذاهای بند انگشتی برای مهمانی ها
لیست کردن غذاها، برای مهمانی هایی که به منظور جشن گرفتن اعیاد یا سایر مناسبت های خاص برگزار می شود، می تواند مشکل باشد، چرا که انتخاب غذا ها می تواند باعث عالی یا خراب شدن شب تان شود.
کوکتل میگو به روز شده
یک پیش غذای خوب و امتحان پس داده از نوع غذاهای بند انگشتی کوکتل میگو است که تقریباً آماده کردن آن هیچ زمانی نمی برد. باید میگوها را از قبل مرینیت کنید. پیشنهاد می شود که میگوها را آب پز کنید، پوست بکنید و پاک کنید و در سس سرکه و لیمو و جعفری و کیپر (هندوانه ابوجهل) و کمی روغن بخوابانید. کوکتل میگو را سرد و با یا بدون سس کوکتل سرو کنید.
کیک ذرت
کیک ذرت کوچک با اضافه کردن دو ماده ساده، از خوشمزه به عالی تبدیل می شود. با هر دستوری که دوست دارید چند کیک ذرت به اندازه دهانه لیوان درست کنید و روی آن میگو و مقداری aioli (سسی متشکل از سیر، نمک، تخم مرغ، و زیتون که به خوبی باهم ترکیب شده اند) یا سس مایونز قرار دهید. این غذاهای بند انگشتی ، فوق العاده راحت آماده می شود و مهمانان تان را تحت تأثیر قرار می دهد.
Cheese straw (چیز استراو)
هر غذای بند انگشتی که پنیر داشته باشد، تقریباً به طور قطع برنده است. چیز استراو هم از این قاعده مستثنی نیست، به خصوص وقتی آن را هیجان انگیز تر کنید. با مخلوط کردن کره، پنیر، آرد سلف ریزینگ ( آرد معمولی شیرینی پزی است که به هر پیمانه از آن یک و نیم قاشق چایخوری پکینگ پودر و کمی نمک اضافه شده.) و فلفل، خمیر دست کنید. سپس خمیر را در دستگاه کوکی پرس قرار دهید و به آن شکل دهید. در آخر روی آنها کنجد بپاشید و آنها را بپزید.
دیپ پنیر و پیمنتو
مهمانان عاشق دیپ ها (انواعی از سس ها که معمولا آنها را در پیاله ریخته و تکه های غذای مورد نظر را درون آن فرو کرده و بعد می خورند.) هستند، اما توصیه می شود که برای مهمانان چیزی بیشتر از چیپس و ماست معمولی فراهم کنید. دیپ پنیر و فلفل پیمنتو را با مخلوط کردن پیمنتو (فلفل قرمز همدانی) درشت خرد شده، مایونز، پنیر تازه رنده شده و فلفل دلمه ای درست کنید و آن را با نان جو سیاه سبوس دار آلمانی یا چوب شور با طعم مورد علاقه تان سرو کنید.
سالاد ژامبون با پروفیترول
پیش غذاهای استاندارد را از راه های کاملاً جدیدی به مهمانان تان ارائه دهید. پیشنهاد می شود که سالاد ژامبون کلاسیک را به صورت ساندویچ شده، داخل پروفیترول های خوشمزه سرو کنید. می توانید پروفیترول های پر نشده را از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید یا اینکه خودتان آن را درست کنید.
چیپس پیتا با پنیر پارمسان
وقتی می توانید با غذاهای بند انگشتی مجلل تر از مهمانان تان پذیرایی کنید، چرا فقط چیپس ساده سرو کنید؟ پیشنهاد این است : چیپس پیتا برشته با پنیر پارمسان. به سادگی پنیر پارمسان تازه رنده شده را با سس مایونز مخلوط کنید و آن را روی تکه های پیتا بمالید و در دمای ۴۰۰ درجه فر بپزید. خوشمزه می شود!
کباب Kickin'
کباب های سنتی فقط شامل گوشت هستند ولی می توانید با یک تغییر اساسی، جان تازه ای به آن بدهید. روی گوجه های گیلاسی، گلوله های کوچک موتزارلا و برگ های ریحان، بالزامیک رقیق و روغن زیتون و نمک دریا مالدون بپاشید و آنها را با یک الگوی یکسان به سیخ بکشید و سرو کنید.
غذاهای بند انگشتی قاشقی
غذاهایی که داخل قاشق سرو می شوند را نمی توان از دست داد. پیشنهاد می شود که داخل قاشق، مقداری پنیر آبی خرد شده، گردوی بو داده، یا پنیر بز تازه با چغندر که به صورت نگینی خرد کرده اید بریزید و روی مواد عسل و کمی نمک دریا بپاشید. وقتی قاشق ها آماده شدند، برای سرو کردن آنها را در یک بشقاب به صورت دایره وار بچینید و کمی جعفری هم در وسط بشقاب بریزید.
شیرینی جات
دسر معمولاً به عنوان بخش پایانی غذاها سرو می شود. پیشنهاد می شود که دسرها را در اندازه های یک نفره درست کنید؛ شیرینی جاتی مثل Scotcheroo لقمه ای (کره بادام زمینی و برنجک خوشمزه با روکش تافی)، کیک شکلاتی با خامه نعناعی یا یک برش کیک پوند برشته شده را برای دسر در نظر بگیرید.
نظر کاربران
عالی .....تشکر از زحمات تون