طرز تهیه مربای انجیر خشک در ده دقیقه
مربای انجیر در دسته مرباهای خیلی خوشمزه قرار می گیرد. برای آنها که می خواهند این مربا را سریع درست کنند و یک صبحانه عالی داشته باشند، طرز تهیه مربای انجیر در ده دقیقه را ارائه کرده ایم.
مواد اولیه:
- انجیر خشک ۵۰۰ گرم
- شکر دو و نیم استکان
- سیب ۱ عدد
- آبلیموی تازه ۳ قاشق
- آب نیم لیتر
- نمک ۱ پنس
طرز تهیه:
انجیر خشک را ۲-۳ ساعت در آب آب سرد خیس می کنیم و خرد میکنیم سپس سیب را رنده کرده و به سیب آبلیمو میزنیم همه مواد را در یک قابلمه ریخته و در حرارت تند می جوشانیم وقتی جوشید حرارت را کم کرده ۵ دقیقه هم میزنیم از حرارت برداشته با بلندر پوره میکنیم دوباره در حرارت کم ۵ دقیقه می جوشانیم سپس از حرارت برداشته و در شیشه می ریزیم و دربش را میبندیم و در جای خنک نگهداری میکنیم.
ارسال نظر