رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی
یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.
مواد اولیه:
- گوشت چرخ کرده بدون چربی ۷۰۰ الی ۸۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- جعفری خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز درشت ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زنجبیل یک تکه کوچک
- تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- آب یک و نیم لیوان
طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
۲- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.
۳- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.
ارسال نظر