غذای کُره ای: بچو دنجان گوک
طریقه آماده کردن بچو دنجان گوک خیلی راحت است. بیشترین کاری که باید انجام دهید این است که اگر آن را برای ناهار می خواهید درست کنید باید از قبل داخل موادی بگذارید که مزه دار شود.
- یک بچو نصفه
- ملچی 10 عدد
- دنجان 2 قاشق غذاخوری
- ادویه کمی
- سیرله شده نصف قاشق غذاخوری
- پیازچه 4 عدد
1.ابتدامقداری بچو را با کارد خرد کرده سپس یک عدد اب معدنی را در قابلمه ریخته و مقدار 10 عدد ملچی را در اب بریزید در قابلمه را نمی بندیم زیرا بوی ملچی خیلی خوب نیست(می توانید به جای ملچی از اب گوشت پخته استفاده کنید).سپس مقدار2قاشق دنجان را در صافی کوچکی ریخته و در اب قابلمه خوب هم زده و بقیه مواد را در اب حل کنید.
2.بعد از جوشیدن خوب کف ان را گرفته بچوهای پخته و خردشده را در ان ریخته و مقدار کمی ادویه در ان بریزید ولی نمک نزنید زیرا دنجان له شده خیلی شور است مقداری سیر له شده و پیازچه خرد شده را نیز به ان بیافزایید و شعله را کم کنید تا حدود 10 الی 15 دقیقه بجوشد سپس شعله را خاموش کنید غذا اماده است
اطلاعات لازم:
بچو: کاهوی چینی
دنجان : لوبیای سویا که به صورت سس در امده.لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
ملچی : ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به حد فراوان موجود است.به جای ان می توان از اب گوشت پخته یا میگو استفاده کرد
ارسال نظر