غافلگیری مهمان هایتان با «میگو توپی»
انتخاب اسم فارسی برای این پیش غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز کار سختی بود ولی بالاخره میگو توپی شد. این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.
مواد لازم:
- میگو ۷۵۰ گرم
- پیازچه ریز شده ۲۵۰ گرم
- برنج ۱ پیمانه
- روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد به میزان لازم
- سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۱ حبه
- زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
- نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه
۲.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت ۱ ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .
۳. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.
۴.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.
ارسال نظر